Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en yüce avantajı yaman sızdırmaması ve belli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar emeklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride kuşatılmış kalabilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın kapısı Adana pazariniz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayıcı dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven düzgün bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut bediiyat kaygıların bir faktör olduğu binalar sinein onat hale getirir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen dâhileriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bapnın Kapanma Sistemi: Yangın bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu mekanizma, bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar, böylecene yangının yayılmasını Yangın Merdiveni Kapısı engeller.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Açılıp - kapanma işlemlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu yer kontrol edilmelidir. 

Bu kapılar, standart yangın direnci gereksinimlerine ilave olarak belli emniyet ve başarım kriterlerini telafi etmek üzere mutasavvertır.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü branş şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı için nispeten ustalıklevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Report this wiki page